Breaking News! Spitalul județean Focșani – focar de COVID

Breaking News! Spitalul județean Focșani – focar de COVID

Din informațiile pe care le deținem de la sursele noastre, Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani este focar de COVID. Problema este că autoritățile ascund sub preș informațiile și se încearcă minimizarea numărului de bolnavi din județ. Astfel, medici și asistente din secțiile de chirurgie, ORL, psihiatrie și ortopedie au fost depistați COVID pozitiv, intrând pe rând în spital sau izolare la domiciliu. Din păcate, asta înseamnă că infectarea pacienților care, în așa zisa ”zona gri” au fost negativi , s-a petrecut în spital, virusul putând a fi luat tocmai de la cadrele medicale!

Avem informații exclusive că managerul spitalului a discutat cu prefectul județului care i-a spus să țină secret aceste informații.

De asemeni, aceleași surse ne spun că nemulțumirea medicilor din cel mai mare spital din județ a ajuns la o cota greu de controlat, comentariile cele mai multe fiind legate de slaba pregătire managerială dar și profesională a conducerii spitalului.

Se pare că, Neagu Codruța, managerul interimar, va deconta personal decizia de a nu da în folosință aparatul de testare Real PCR care este montat din luna mai în spital și care avea ca scop principal depistarea precoce a bolnavilor de COVID în vederea gestionării corecte a acestora. Ne întrebăm dacă medicul care este curtat asiduu pentru a prelua de la jumătatea lunii august funcția de adjunct deținută acum de dr. Negoiță știe în ce cloacă se bagă?

Sursa foto: Stirile PROTV.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *