Bombă! Ion ”Grindă” Ștefan se crede Iohannis!!!

Bombă! Ion ”Grindă” Ștefan se crede Iohannis!!!

Deși se află pe lista scurtă a remaniaților, el speră ca informația pe care o are despre președintele Iohannis este un cec în alb care îi va asigura ”salvarea”!

Presa centrală și sursele noastre îl dau pe Ion Ștefan zis ”Grindă” ca fiind unul dintre miniștrii ce vor fi remaniați în perioada următoare. Motivul? Sunt mai multe, nu doar unul! Angajările controversate, bâlbele publice, imaginea extrem de proastă făcută în ministerul pe care îl conduce și nu numai, nu mai pot fi asumate de PNL și decontate de președintele României care a girat cu imaginea sa Guvernul Orban.

Well! Dacă în propoziție am fi discutat de un fin intelectual, un specialist în…..(orice 🙂 ), un bun orator, un strateg strălucit etc, probabil că  imaginea proastă de care ”se bucură” azi ministrul dezvoltării Ion Ștefan ar fi putut fi suportată de către Iohannis.

Însă, discutăm de un personaj cu un limbaj isteric al cărui narcisism e depășit doar de dorința de a epata. Apetitul lui ”Grindă” de a se vedea pe la televiziuni și de a se auzi proslăvit, a crescut direct proporțional cu încrederea ca ”investiția financiară” făcută de firma sa în PNL și în premierul Ludovic Orban (pe vremea când era șomer) sunt suficiente ca să îi asigure o viață lungă în funcții publice.

Însă, ceea ce nu știe președintele Klaus Iohannis este ca pupilul său de la ministerul dezvoltării este convins că are un viitor strâns legat de Cotroceni (da, da, nu vă mirați!), că este doar o chestiune de timp pentru asta și că la acest moment nimeni, dar nimeni nu se poate atinge de niciun fir de păr de pe capul lui! Nici măcar Iohannis!

Astfel, în întâlnirea de sâmbătă de la sediul Prefecturii Vrancea, încercând să convingă auditoriul (membrii PNL) că el nu va fi pus pe făraș la următoarea remaniere, a susținut că nu poate fi dat afară pentru că și-a adus rudele și pilele pe funcții, deoarece ” a făcut exact ca președintele Iohannis care a numit-o pe Dobrovolschi purtător de cuvânt”. Pam, pam! Păi, din ce știm noi, doamna cu pricina nu era înrudită cu președintele României…sau Ion Ștefan știe ceva ce muritorii de rând nu știu și nici președintele nu ar vrea să se știe? Auditoriul, și ăla de față și ăla de stă cu căștile pe urechi, a rămas mut! Că Ion Ștefan este prost de gură se știa, dar că se compară cu președintele Iohannis…asta da noutate!

Trăgând concluzia pentru cei care nu au înțeles: Ion Ștefan se compară cu Președintele României convins fiind că dacă acesta din urmă a făcut ceva, nici liberalului de la Milcov nu i se va întâmpla nimic făcând exact la fel chiar dacă este imoral!

Din păcate, după ce am aflat ce a putut să debiteze Ion ”Grindă” Ștefan, ne-am explicat și omagiile aduse acestuia de ”Scânteia PNL” ( n.r. ziarul de partid –  pentru cei născuți după 1980) și de postările lingăilor de serviciu care îl prezinta pe  ”cel mai iubit fiu” al PNL-ului vrâncean  ca pe un „liberator” sau „salvator” al județului nostru (what?). Ori asta, din nefericire, este tocmai definiția cultului personalității ( am făcut aceasta precizare pentru Ion Ștefan și trupa de aplaudaci plătită să îi ridice osanale)!  

#PNL

#prostiaucide

Sursa foto : G4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *