BOMBĂ CU  CEAS în Spitalul Județean de Urgență din Focșani!

BOMBĂ CU CEAS în Spitalul Județean de Urgență din Focșani!

Sursele noastre ne-au spus că majoritatea salariaților spitalului, care sunt implicați în tratarea pacienților de covid-19,  sunt foarte revoltați  de ȚEAPA pe care le-a tras-o Berbece. Cum… cine e Berbece? Prefectul nostru cârciumar !!

Și să vă spunem și de ce….
În luna martie, fostul manager a depus o documentație prin DSP Vrancea, la Ministerul Sănătății, prin care solicita să fie introdusă și secția de Boli Infecțioase a spitalului din Focșani în ordinul ministrului privind tratarea pacienților cu covid-19, astfel ca toți salariații implicați să poată beneficia  de SPORUL DE RISC. Numai că, Negoiță Malpraxis Spagaviță și echipa de militari aflați în vizită erau prea ocupați cu  instalarea de garduri și corturi și au uitat (unii spun ca nu le-a păsat) să susțină demersurile inițiate din martie de Mîndrilă  la ministrul Nelu Tătaru. Cum care Tătaru? Ministrul care făcea naveta săptămânal la spitalul Focșani ca să găsească o formulă să schimbe conducerea, ca să își poată pune și Berbece o rudă în funcție.

Așa că, de sporuri le-a ars lor?  

Evident, toate cadrele medicale împreună cu sindicatul au amenințat că nu vor mai intra la pacienții cu covid dacă nu se rezolvă problema cu sporul. Tovarășul Berbece, pentru că are senzația că POATE,  le-a promis electoral că o va rezolva de îndată trimițând adresa oficială la domn’ ministru Tătaru cu promisiunea că va modifica ordinul…
Și, SURPRIZĂ! ….astăzi ordinul ministrului s-a modificat, dar Spitalul din Focșani tot nu este trecut așa cum a promis Berbece….!
Cadrele medicale revoltate au încercat să-l contacteze pe Berbece  dar n-au avut cu cine discuta pentru că reprezentantul guvernului PNL în teritoriu  și-a închis, de frică, telefonul.
Pe partea cealaltă, luat la întrebări, directorul medical Negoiță Malpraxis Spagaviță a dat vina pe verișoara lui Berbece (numită pentru câteva zile manager):) Cică, ministrul este supărat că Ion Ștefan l-a forțat să facă o așa numire, motiv pentru care…..supărat fiind, nici Nelu Tătaru  nu mai răspunde la telefon ;).

Auzind toate acestea, nu ne rămâne decât să ne întrebăm: câtă ipocrizie și nesimțire poți să ai să îți bați joc de niște oameni care au făcut ani mulți de școală ca să salveze vieți,  viețile noastre? Cât de rău poți să fii să nu îți pese decât de tine și de neamurile tale, considerând că restul pot să lucreze zi și noapte fără nicio compensație, și în condițiile în care unii  nu și-au văzut familiile de săptămâni întregi dar și și-au pus viețile în pericol pentru noi! 

Vă lăsăm pe voi să judecați și să înțelegeți de ce trebuie ca într-o funcție să fie puși oameni bine pregătiți profesional, care au habar de ce au de făcut și nu lipitori de afișe cu facultăți făcute pe la seral și care nu au muncit până la 50 de ani decât vreo 7-8 ani!

Sursa foto: Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *