Bocitoarea lui Grindă se scâncește pe Facebook! Jale mare! Săriți măăăăăăăăă!

Bocitoarea lui Grindă se scâncește pe Facebook! Jale mare! Săriți măăăăăăăăă!

„Analfabeta lui Grindă”, – Daniela Marchitan, așa cum a fost botezată de presa din România, șef de inspectorat școlar în Vrancea a apucat-o de ceva zile boceala.

Păi ce ai pățit bre tăntiță? Ce s-a întâmplat de ești așa de botoasă și neprihănită? Nu a mai trecut nenea consilierul pe la matale?, sau te-ai supărat pe presa de partid a gălbejiților că te-a făcut omletă și ți-a spus adevărul că nu faci nimic la Inspectoratul acela de școli în afară de propagandă politică pentru niște împușcați ( nu-i omoară nimeni, dar așa se spune în popor). Cum să te plângi bre că ți-au dat-o la gioale cei de la Ziarul de Vrancea? Nu le dați voi toți banii ca să mai apară fițuica asta prin campanii când aveți nevoie să aruncați cu lături în popor și să vă spuneți minciunile acolo. Bre!, nu-i a bine!

Dacă te-a băgat Sclavonete Ionel pe țeava puștii cred că ți se clatină ceva. Nu e a bine deloc. Ore ți se trage de la Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, care îl îndeasă pe scrib cu verzi euroi? Ce dracu să fie? Cert este un lucru matale habar nu ai de cum te cheamă și pe ce pământ calci. Iote aici declarația pe care ai dat-o la fițuica de partid – Ziarul de Vrancea cu privire la proiectul prin care fiecare copil din Vrancea putea să primească o tabletă pentru cursurile online.

„Nu cred că am depus vreun proiect pe această linie de finanțare. Nu știu…Nici nu știu dacă eram eligibili (Inspectoratul Școlar Județean – n.red.). O să verific și o să vă comunic, dar aproape sigur nu am depus vreun proiect”, a declarat Gabriela Marchitan, șefa Inspectoratului Școlar Județean.

Am pus cu copy – paste, să nu zici că ți-am răstălmăcit vorbele. Adică de astea nu știu, nu cred, nu am auzit, sunt numai cuvinte de bine, de făcut treabă pentru popor, pentru elevi și dascăli. Breeee! Rușinea pământului care ești. Cât tupeu murdar să ai ( puteam zice treaba aia cu wc –ul din fundul curții, știi ce e acolo) să vii acum pe Facebook și să spui: „Domnle ! eu am făcut, am dres, am, am” cine știe pe unde dracu ai…….!. Țațaie , nu e de ajuns să mediatizezi nu știu ce povești, cum că vor fi putea exita la nivelul judeţului Vrancea  44 de unităţi şcolare au realizat sau sunt în curs de realizare a proiectelor. Bre ! concret ai pus hoitul la treabă să faci acest proiect prin care școlile vor putea să primească tablete pentru fiecare elevi din Vrancea asta? Nu bre! Pentru că matele nici nu știai dacă este ISJ eligibil. Îți spunem noi că da, dar cineva trebuie să facă și treabă nu să stea toată ziua pe Facebook și în campanie electorală pe străzi împărțind ziarul otrăvit cu minciunile PNL-ului cu habarniștii Ion Ștefan, zis „Nea Grindă”, Dancă zis Trancă, Lucovid. Na! Să te saturi să mai distribui fițuica otrăvită care te-a făcut ca la Pitești. I-a mai uită-te prin buzunare poate ai ceva gălbiori să îi îmbunezi că băieții de acolo lucrează pe gologani vezi, dar merg și gălbiorii matale. Am uitat să îți mai spunem ceva.

Programul acela cu EURO 200, e de pe vremea PSD-ului de acum 10 ani, matale nu ai nici o treabă nu mai prosti poporul care nu are habar de așa ceva. Ce ai făcut matale aici? Nimic! Rușine! Ai plimbat hârtiile că altceva nu aveai de făcut, iar programul „Bani de Liceu” , e tot din vremea pesediștilor. Oare chiar așa de proști ne crezi? Bree ! , mai avem și noi o școală, ceva. Auzi, îți zicem ceva la ureche, zii lui Grindă astea, că el nu pricepe nimic și dacă îi spui faptele tale de măreție, te crede că ai inventat chiar matale apa cladă.

Gata cu fotosinteza!, că murim de râs de prostiile și inepțiile matale și apoi zice comătra liberală Janina Lazăr, directorul adjunct al DSP Vrancea care nu are habar pe ce pământ trăiește în materie de sănătatea populației, că am murit pe COVID și ne bagă la crematoriu. Te ține aproape Țațaie Daniela.    

Sursa foto: Monitorul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *