Bocitoarea lui Grindă, campanie electorală PNL pe banii educatoarelor și directorilor

Bocitoarea lui Grindă, campanie electorală PNL pe banii educatoarelor și directorilor

O cunoașteți de acum pe „Analfabeta lui Grindă”, – Daniela Marchitan, așa cum a fost botezată de presa din România, șef de inspectorat școlar în Vrancea, care a pornit marți în campanie electorală pentru PNL în localitatea Nereju.

Ca toată regia să dea bine la public, alde coana mare de la ISJ a sunat-o pe directoarea de la Nereju și i-a ordonat să scoată tot alaiul în cale ca pe vremuri. Directoarea cam sperioasă de fel s-a conformat, însă i-a șoptit inspectoresei că „știți în perioada asta suntem  pe online, adică așa a dat ordin tovarășa Pepsiglas, copii învață la televizorul cu gaz, că unii internet și nici curent”. Păi atunci s-a gândit inspectoreasa cea dornică de plimbări electorale la țară, că la oraș îi dădea lumea Huoooa!!! și i-a dat ordin directoresei de la Nereju să cheme profesorașii și părinții că ea nu bate drumul degeaba să vază o școală închisă.

Ca să pară că vine precum Arhanghelul Gavriil, coana mare de la ISJ a mai luat cu ea și niște fete de pe la CJRAE să dea bine în poză, că de făcut treabă nu are cu cine și nici afișe cu gândacii galbeni nu prea au unde să lipească, că pe stâlpi și wc-uri e interzis. Profesorii și părinții care au fost de față, mai să se prindă în Hora Unirii de dragul lui madam Mașchitan, cred că așa fusese scenariul dinainte să se toarne filmul, pardon să se facă pozele pentru campania electorală.

Gurile rele din Focșani spun că o altă doamnă din ISJ Vrancea, Mihaela Dogaru de la preșcolari ar fi dat ordin ca educatoare să adune bănișori și haine pentru scopuri nobile. Fetele mai tari în clanță au cam vociferat, inclusiv niște directoare de grădiniță cum că ele nu se bagă în povestea asta puțăcioasă de adunare de gologani și mai ales de hăinișoare că le este frică că nu le înșface cumva miliția, că ele nu fac campanie electorală pe banii lor pentru gălbejiți. Cică s-a răstit tovarășa Mihaela și le-a poruncit să adune tot ce mișcă mai tare decât pe vremea fanarioților când dădeau turcii năvală în Țările Românești. La Nereju, după ce au făcut poze și au povestit ele ce bine este cu școala închisă și copii acasă au descărcat și pachetele cu dulciuri, rechizite și hăinuțe, astea așa pentru popor să voteze înapoiații de la țară cu cufureala galbenă de partid.

Schema cică s-a repetat și miercuri la Gura Caliției, unde hop iar cu sarsanalele cu cadouri adunate pe spatele la fraieri: educatoare, directori, profesori, moțofana de Mașchitan și fetele samsar bune de cărat au poposit. Cică până pe 6 ale lui decembrie au misiune de la Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, să care cadouri din banii proștilor la amărâții de la țară și după alegeri să le dea cu PLĂCUȚA SUEDEZĂ  să le cadă și ultimul dinte din gură. Veniți de luați M..E! Veniții de luați! Veniți la noi să vă dăm M..E! Nu stați la rând! Veniți în față!!! Ca să se laude cu isprava lor, coana mare s-a postat pe Facebook să vadă tot poporul. Surpriză! Cine credeți că au dat like? Vă spunem noi, inspectorașii care nu au activitate în perioada asta și trebuie să își justifice și ei munca și trepădușii de partid în frunte cu Nicu Tănase, acela cu gura mare din Consiliul Local Focșani, care spun sifonarii din PNL că trece pe la doamna șef de școli în vizite profesionale la ceas de seară.

Cred că doamna Mașchitan a ascultat de ce am scris noi data trecută și a aruncat cu gălbiori la Nea Condurache în ogradă că a și dat-o la gazetă de bine de data asta, nu făcută albie de porci de penița cea otrăvită a lui Sclavonete Ionel. Rușine bre doamna Mașchitan, ce naiba nu înțelegi și matele, nu ai toate țiglele pe bloc. Acum copii sunt acasă că le-a dat ordin o altă minte iluminată Pespiglas pe numele ei de scenă să se uite la teleșcoală la televizor pe gaz lampant, dacă nu au curent electric. Acum ți-ai găsit să umbli cu plocoane electorale! Te ține încă aproape Țațaie Daniela.   

Sursa foto: ISJ VRANCEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *