Anisie – ministra Pepsiglas, luată la….. pe(ne)leu de părinții de la Dumbrăveni !!!

Anisie – ministra Pepsiglas, luată la….. pe(ne)leu de părinții de la Dumbrăveni !!!

V-am mai spus de ministrul (ne)educației Monica Anisie – Pepsiglas, care a poposit prin Vrancea să încerce marea cu degetul, să vadă ce zice lumea de educația livrată de PNL și aplaudată de ministrul de tip nou, jumătate om, jumătate bou Ion Ștefan.

Madama a văzut pe șoseaua europeană la Dumbrăveni niște părinți care erau în curtea școlii. Ce o fi zis Pepsiglas? Hai să fac o baie de mulțime. S-a dus fuga la școală și a început să se smiorcăie. Că ea a făcut a dres, că Guvernul lui Mandolină este trup și suflet, că țara este pe mâini bune, că totul este lapte și miere, dar nu are pe unde curge că este gaura astupată. Câte și mai câte. Numai că părinții de aici sunt oameni trecuți prin multe și au mirosit rahatul de la o poștă. Mai mult nu au lăsat-o pe doamna Pepsiglas să palavragească cum o face pe le televiziunile de partid.

Părinții i-au reproșat că banii alocați de Guvern pentru începerea școlii lipsesc cu desăvârșire și au găsit înțelegere numai la Primăria Dumbrăveni, condusă de primarul PSD, Valentin Tîlvăr. I-au spus cu subiect și predicat că Guvernul lui Sică Mandolină este unul mincinos și nu a dat nici un leuț. A încercat să o dreagă Pepsiglas, dar degeaba, oamenii știau foarte bine cum stau lucrurile și nu au putut fi întorși. Părinții i-au cerut lui Pepsiglas ca elevii din clasele mici să nu poarte mască pentru că nu pot rezista.

Răspunsul ministrei Anisie Pepsiglas a fost acela că Tătaru, cotropitorul de la Ministerul Sănătății, nu este de acord cu acest lucru. Oamenii să-și bage mințile în cap cu astfel de cerințe, că se supără jupânul de la sănătate și le bagă o interdicție de nu se văd. Ca să-i calmeze pe părinți, directoarea școlii de la Dumbrăveni, i-a dat câțiva pupici în părțile moi lui madam Pepsiglas și a lut-o să vadă chipurile școala. Frumoasă școala, nu de alta, dar banii tot de la primărie sunt, nu de la lingăii PNL-iști. Ești o rușine națională Pepsiglas!

Du-te acasă și lasă-ne că habar nu ai cu ce să mănâncă, sau mai bine zis se face educația.

Sursa foto: Facebook / Public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *