Ana Maria Dimitriu visează să fie viceprimar la Focșani!

Ana Maria Dimitriu visează să fie viceprimar la Focșani!

Liberalii lui Ion Ștefan – ministrul Grindă încearcă din răsputeri să le prostească pe față pe USR-istele Corina Atanasiu și Alexandra Tătaru.
Pentru ca cele două doamne de la USR să renunțe la un post de viceprimar al Focșaniului, care ar trebui să le revină dacă nu cedează, liberalii le-au promis că vor primi o tonă de posturi în firmele primăriei. Vorbim despre posturi la CUP, CUP Salubritate, Transport Public, Enet, Parking dar și Administrația Piețelor. Totul doar ca cele două USR-iste să nu mai ceară postul buclucaș de viceprimar.

Cum bine știți sunt două astfel de posturi, unul fiind promis de multă vreme lui Liviu Macovei. La celălalt râvnește și țipă că îl vrea, cu lacrimile de rigoare, blonda lui Grindă (și a lui Orban zicem noi), Ana Maria Dimitriu. Nu știm ce o recomandă pentru o asemenea demnitate publică dar știm sigur că asta își dorește! În astfel de condiții mai că îl înțelegem pe sărmanul Grindă că a ajuns să fie între ciocan și nicovală pentru că este clar că nu-i poate da blondei scaunul lui Macovei. Sau ar putea dar dă cu virgulă rău de tot în campania pentru parlamentare. Și așa Ion Ștefan știe că PNL se duce rău în jos iar oamenii pe care i-au plătit în campania pentru locale au început deja să mârâie pentru că și-au dat seama că Ștefan face combinații pe picior mare dar numai pentru cine vrea el. Cei care au visat la un job bine plătit la stat înțeleg acum că au pariat pe un cal mort!

USR nu vrea să audă de Macovei

Între timp Ștefan i-a trimis la negocieri cu USR tocmai pe Macovei, Bălosu și Tănase, cu tolba plină de promisiuni. Problema este că cele două doamne de la USR nici nu vor să aibă de-a face cu Macovei sau cu Bălosu, plecați cu scandal de la trupa lui Barna. Între timp Ștefan și gașca lui tot amenință cu Bucureștiul și tot sună la tătuc. Promisiunile cu locurile la CUP-uri cu care se așteptau să le dea pe spate nu le-a interesat pe doamnele Atanasiu și Tătaru care așteaptă un loc de viceprimar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *