ALERTĂ! Activiștii PNL Vrancea, netestați de COVID -19 fac campanie electorală și intră în contact cu alegătorii.

ALERTĂ! Activiștii PNL Vrancea, netestați de COVID -19 fac campanie electorală și intră în contact cu alegătorii.

În timp ce Iohannis solicită politicienilor să își facă campanie electorală online și să intre cât mai puțin în contact cu alegătorii, cu riscul de a răspândi coronavirusul,  cohorte de liberali vrânceni umblă din ușă în ușă pentru a convinge oamenii că ca Toma și ai lui, nu mai găsesc! 

Liberalilor nu li se poate contesta talentul de a șoca populația cu contrastul dintre declarații și fapte! După  cum tot romanul știe, suntem în stare de alerta, în prag de stare de urgență, cu o creștere exponențială a numărului de spitalizări, morți, infectați, suspecți etc! IohannisOrbán , Tătaru , Arafat se dau de ceasul morții că vezi Doamne, românul e nesimțit și mișună prin toate locurile prin care legal i se permite să circule! Te-ai întreba, ca cetățean, de ce nu se adoptă și aplică măsurile necesare pentru ca răspândirea ucigașului virus să fie stopată! 

Acțiunile PNL din ultimul timp ar putea da un posibil răspuns! La PNL a început campania electorală care surclasează cu succes campania de protejare a sănătății publice! 
Cum altfel ar fi posibil ca singurul epidemiolog al DSP, făcută de epidemie șefă, să se afișeze  cu nedisimulată mândrie în grupurile numeroase care se tot adună și se împrăștie peste tot pentru a propăvădui doctrina liberală și a-și asigura voturile necesare rămânerii în funcțiile publice ocupate în vremea stării de urgență? Asta după ce se delectează la mare câteva zile.
Să nu mai aibă DSP-ul ticsit cu zeci de liberali  angajați fără concurs, sau șomerii de meserie ajunși consilieri guvernamentali nimic altceva de făcut în vremurile astea, în care lipsa de acțiune și decizie face ravagii cu prețul vieții oamenilor, decât campanie electorală ?

Sau măsurile și recomandările guvernamentale sunt ca si până acum numai pentru “restul lumii” , nu și pentru liberali? Sau următoarea stare de “orice”, va fi gândită numai pentru mulgerea fără milă a bugetului CAS, eludarea procedurilor de licitații, angajarea fără concurs a celorlalți lipitori de afișe ca urmare a altor suplimentări a posturilor prin DSP-uri și spitale?

Au cumva la purtător umblătorii după semnături câte un rezultat negativ eliberat zilnic de DSP? Garantează doamna Lazăr, prefectul Berbece, nepoata Codruța  că entuziaștii care bat la ușa vrâncenilor nu sunt purtători asimptomatici de virus?  

 Că altfel nu se explică nesimțirea cu care liberalii de campanie năpădesc spațiul personal al cetățenilor, riscând să îi contamineze cu încărcătura lor virală! 

Disprețul arătat vrâncenilor este pe măsura egoismului și cinismului cu care liberalii fac efectiv orice pentru păstrarea avantajelor personale dobândite exclusiv datorită apartenenței la partid! 
În tot acest timp Toma, Ștefan și alți candidați continuă să își împacheteze demagogia și minciuna în ambalajele expirate care emană deja un greu miros pestilențial! 

Surse fotografii : Facebook / Public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *