ALARMANT! PNL Vrancea confiscat de interlopi!

ALARMANT! PNL Vrancea confiscat de interlopi!

Focșani și Vrancea intra într-o noua epoca? Sa ne fie frica?

Citam dintr-un politician local:  ”Vedeți ce scrieți, cu mine nu e de joacă! Vin cu brigada peste voi!!”

Pentru cei care aleg sa voteze cu entuziasm schimbarea în mai bine și mai moral a politicii vrâncene, avem datoria sa facem o radiografie a tuturor liderilor politici locali care vor sa ne reprezinte și sa se lupte pentru ca viată vrâncenilor sa fie mai buna.

Despre PSD, Oprișan, Misăilă & comp. s-a tot scris de către toată presa locală și naționala, ajungând astăzi sa cunoaștem cam toate detaliile din viețile lor private. Deja ne-am plictisit de aceleași „noutăți” reîncălzite înainte de fiecare ciclu electoral.

Însă, trebuie sa ii cunoaștem pe toți politicienii care cer votul nostru, al cetățenilor din județul Vrancea. Trebuie sa știm nu doar ce promit, ci și cine sunt. Sa vedem cât de mult ne identificam cu ei și, mai ales,  dacă oferă garanția „lucrului mai bine făcut”.

Şi fiindcă PNL este la putere acum și ne garantează ca „are cu cine”, ne-a interesat cine conduce de facto Organizația PNL de Vrancea, mai ales ca de la o vreme toată lumea știe de disensiunile dintre Toma și Ștefan, și nimeni nu înțelege de ce nu preia Ștefan organizația dacă tot „este pe cai mari și este atât de iubit de mai marii de la București”.

 Cătălin Toma (președintele PNL Vrancea) mimează ca ar fi șeful de facto inclusiv al lui Ion Ștefan. Însă, Eminenta cenușie  este nimeni altul decât Daniel Moroșanu.

Moroșanu deține funcția de Prim-vicepreședinte (adică, cel care ține oficial locul președintelui când acesta lipsește și coordonează inclusiv vicepreședinții, adică și pe Ion Ștefan) și este cel care decide în momentele esențiale. Gramatica este limba străină pentru el, dar ii plac la maxim pozele de la prezidiu unde se poziționează mereu central pentru ca toată lumea să știe cine este șeful la șefi.

Descris de presa locala și de cei care îl cunosc ca pe un interlop, fără educație academica și fără anvergură politică, exercita o influenta nejustificata asupra liderilor liberali de la vârful organizației vrâncene.

 Se știe despre Daniel Moroșanu ca își împarte frățește județul cu o serie de „colaboratori” care nu pot ieși în lumina reflectoarelor din cauza problemelor legale, dar care își asigura viitorul prin marionetele din PNL.

Moroșanu, un interlop ”sărac lipit”- titra Romania Libera pe vremea în care acesta se legitimase în mod suspect ca prim lider PNL.

Jurnaliștii din presa centrala au scris ca Daniel Moroșanu este cunoscut mai curând ca un interlop autentic în județul Vrancea. Problemele cu legea au avut un parcurs lung începând cu buzunărirea colegilor de școală de monezile care zornăiau în buzunare sub amenințarea bătăii, continuând cu un ordin de restricție din partea unei fete pentru deposedarea violenta de bijuterii, cu suspiciunea ca ar fi participat la uciderea în bătaie a unui consătean și culminând cu acuzații de proxenetism și înșelăciune. Bineînțeles, deși cantate în presa, aceste acuzații au rămas la faza de suspiciune și nu s-au concretizat în condamnări penale, pare-se pentru ca Moroșanu este un băiat cu școala vieții care deține niște ași în mâneca (or fi înregistrări?!!) 

După ce a instituit teroarea în toată zona de munte a Vrancei, după cum declara un localnic din Vidra, dl Prim-vicepreședinte  și consilier la cabinetul deputatului PNL de Vrancea și ministru,  Ion Ștefan, folosește oportunitatea ca prin PNL sa impună de la șefi de politie , directori de spitale (vezi Vidra!), silvicultori și primari.

Ceea ce nu are nimeni curajul sa spună, este ca Daniel Moroșanu decide în favoarea numeroșilor interlopi care s-au impus ca figuri „prietenoase” la dispoziția actualilor vrânceni aflați la cârma tarii.

Moroșanu acționează, cum știe el mai bine, cozile de topor aflate la șefia partidului, începând cu Ion Ștefan, despre care se spune ca „îi mănâncă din palma” și nu ii poate refuza nimic, pana la dezamăgirea absoluta reprezentata de senatorul Cătălin Toma.

Nu știm ce gândesc profesorii, medicii, intelectualii, în general, care și-au pus speranțele în „mai binele” promis de PNL și care se vad nevoiți sa asiste la spectacolul grotesc și desantat al nulităților impuse în funcții care ar trebui sa-l scape pe Toma de imaginea de câine bătut pe care o afișează vinerea în conferința de presă săptămânală.

1 thought on “ALARMANT! PNL Vrancea confiscat de interlopi!

  1. Vedeti ca Morosanu a omorat din bataie un om, impreuna cu fratele lui Nicu. au convins pe un baiat sa ia asupra lui crima pentru ca era minor si facea mai putina puscarie iar dupa ce a iesit ala din inchisoare l-a cununat el. Au fost martori care au vazut bataia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *