Adierile de primăvară  din PNL

Adierile de primăvară din PNL

De mult nu am mai auzit în PNL e o liniște atât de  sinistra! Vocile gâtuite de revoltă pare  ca au amuțit, iar piepturile dezgolite pregătite de lupta cea mare au dispărut  …!

E adevărat că PNL nu a avut niciodată  vreo listă de obiective concrete în folosul cetățenilor, excelând numai la tot felul de jonglerii prin care, din când în când mai aruncă în spațiul public câte un nume care sa le întărească credibilitatea care le lipsește cu desăvârșire.

Cel mai nou scos din joben este omul de afaceri Răzmeriță care a acceptat se pare, să tragă după sine PNL-ul local aflat în agonie și să pună la dispoziție  agoniseala  proprie, pentru binele partidului, apoi, bineînțeles,  în folosul  cetățenilor.

În treacăt, ni se confirmă și informațiile conform cărora  se subțiază umbra lui Toma în PNL, urmând a se scutura în istorie, probabil la fel ca praful de stele de pe umerii altora.

În contrapondere, se lucrează din greu în cadrul festinurilor de mare ținuta dosite pe la Dumbrăvița și în alte locuri la fel de prietenoase, la perfectarea unor candidaturi viabile,  iar unii avocați închină deja în numele succesului răsunător pe care îl prevăd colegului de breaslă căruia Ștefan i-a promis că o să îl instaleze în fotoliul lui Marian Oprișan.

Informațiile legate de întărirea poziției lui Ion Ștefan din perspectiva faptului ca numai el are cuțitul cu care împarte pâinea puterii peneliste în Vrancea, sunt astfel, încă odată confirmate.

II urăm domnului Toma, o prestație plina de entuziasm la  scheciul săptămânal, care să le întărească vrâncenilor convingerea că viața lor va fi … din ce în ce mai …. mișto!

Sursa foto : ADEVARUL.RO

1 thought on “Adierile de primăvară din PNL

  1. Ba esti nebun? Habar nu aveti! Ati auzit de Morosanu? Nu de luptator, ci de ala de este seful lui Grinda, ala din Vidra, care a carat in Italia tot ce s-a putut..de la fete, oameni fara acte etc. Ala e sefu lor a tuturor. Grinda nu cuvanteaza in fata lui. De ce? Lumea zice ca Morosanu are o inregistrare cu Grinda cand tragea la vele …….. Nu stiu daca este adevarat! Dar merita verificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *