Activistul PNL este smardoiul de tip nou!? Cine nu accepta că PNL e viitorul țării, riscă pe principiille noii dictaturi să suporte consecințele curajului de a fi altceva decât penelist! Huoooooo!

Activistul PNL este smardoiul de tip nou!? Cine nu accepta că PNL e viitorul țării, riscă pe principiille noii dictaturi să suporte consecințele curajului de a fi altceva decât penelist! Huoooooo!

La umbra unei dictaturi mediatice și medicale, părerea contra a fost anihilată cu bani mulți, praduiți din bugetul de stat adică, din banii noștri ai tuturor! La nivel interpersonal rămăsese totuși iluzia că poți discuta liber, ca poți fi pro sau contra cu zâmbetul pe buze, cu sau fără argumente, cu lejeritatea cu care intri numai tu cu tine în cabina de vot! 
De săptămâni întregi focșănenii și nu numai, asistă la o ofensivă care te îngrozește! 

În primul rând, fiindcă liberalii porniți după voturi nu țin seama că orice apropiere cu un străin are darul să te trimită în statistica neagră de la TV, direct la capitolul „intubat și ventilat”! În al doilea rând fiindcă ți se vâră sub nas clipboard-ul galben cu tabelul în care trebuie să îți treci toate ale tale (procedura idioată din 1900 toamna, total fără sens atâta vreme cât un cetățean poate semna liste pentru toți politicienii!). Impulsul natural când întâlnești trupa de activiști este să treci pe celălalt trotuar, ca să nu interacționezi cu disprețul cu care ești tratat fiindcă refuzi să îți oferi datele personale oricui, oricum! 

Dacă te-a lovit ghinionul de a interacționa greșit cu activistul însemnat cu galben, tonul plin de reproș ți se va agața de timpan, hotărât să îți trezească remușcări ,  că ai refuzat să pui umărul la propovăduirea unei cauze nobile (în fapt fiind vorba de lăfăielile lui Grindă și Toma pe banii contribuabililor, care și tu ești!)! 
Am ajuns la situația în care Covid-ul, incertitudinea, lipsa orizonturilor de așteptare și a predictibilității asupra propriei vieți ne-a năucit în așa hal încât ne- am pierdut capacitatea de minimă reacție, chiar în fața lucrurilor care ne deranjează profund!  

Cum ar fi tupeul și nesimțirea de a fi judecat  despre credințe și convingeri care înseamnă ceva pentru tine, apoi socoteala care ți se cere fiindcă nu rezonezi cu noua ordine apoi despre lipsa de considerație cu care ți se explică printre cuvinte cât de prost ești în comparație cu EI, deținătorii adevărului absolut despre bine și rău ( că doar le- au spus lor candidații cum stă treaba cu asta!)! 

Nu se mai pune la socoteală lehamitea care te cuprinde cand recunoști pe stradă oameni care nu au ce cauta acolo, în hoarda de campanie, anormalitate despre care s-au spus deja prea multe și prea degeaba! 
Mai nou pe Fb (aici) oamenii au început să semnaleze un sentiment nou care s- a cuibărit în ei: frica de alți oameni, de semenii lor pentru care un PARTID a devenit într-atât de  mult, „totul”!!! 

Pare ridicol, dar ne- am putea gândi că vom ajunge din nou  acolo unde am jurat pe sânge că nu vom mai ajunge? Adică să ne urâm  gratuit semenii în numele unor politicieni, indiferent cine sunt aceștia?  Să nu putem recunoaște  de exemplu, ca nu ne sunt pe plac sau nu ne conving niște bufoni ca Toma și Grindă? Cine sunt EI, cei care au asemenea pretenții? NIMENI în drum!

 Fără voturile pe care le cer sub amenințare,  acești politruci, fals autointitulați ” de rit nou”, NU AR EXISTA! 

Sursa foto public/facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *