ABUZ! PREFECTUL de VRANCEA a împărțit pe persoana fizica  mașinile instituției!!!

ABUZ! PREFECTUL de VRANCEA a împărțit pe persoana fizica mașinile instituției!!!

Cuplul Berbece – Serafimciuc nu se mai mulțumește doar cu cel mai mare salariu din județ, dar ca sa nu-si uzeze mașinile proprii, au decis, prin ordine semnate de ei, că pot folosi mașinile Ministerului de Interne, non-stop, ca și cum ar fi ale lor.
Unde sunt jurnaliștii integri cărora li se împestrița ficatul de fiecare data când vedeau un prefect circulând cu mașina instituției?
Cum se face ca deontologii scribi aveau atenție selectiva si nu vedeau cum pedelisto-penelisto-pesedisto-pemepist Hornea Sorin Ionel Florinel își plimba amanta cu mașina prefecturii sau ca impunătorul userist în persoana șoferului Sile, a făcut naveta ani de zile la Bolotești, cu mașina si pe banii rigurosului Minister de Interne?
Acum, odată cu înnoirea structurii de conducere a Prefecturii, deși există șoferi angajați care răspund sub semnătură de cheltuielile autoturismelor prefecturii si de combustibilul consumat, narcisistul prefect şi proaspăta domnișoară subprefect își reazemă mașinile proprii în parcare și folosesc exclusiv mașinile Ministerului de Interne, inclusiv când merg la piață.
Așteptăm un răspuns oficial si de la IPJ Vrancea cu privire la data și modul in care cei doi șefi au obținut atestatele şi testările necesare pentru a conduce mașinile din parcul auto al Instituției Prefectului, dar și de la Ministrul de Interne care am dori sa ne explice dubla finanțare a transportului Focșani- Jariștea a domnișoarei subprefect, care sperăm ca nu își decontează și cazare în condițiile în care purcede zilnic la locuința de la tară.
Aceasta atitudine de neam prost, nu este surprinzătoare dat fiind că este patentată de liberali, dar ne scârbește ipocrizia cu care șeful ăl’ mare de la PNL, actualmente ministru, se laudă pe toate posturile cum a oprit dezmățul șefilor din MDRAP care foloseau în interes propriu mașinile instituției , pe care a decis sa le dea spre o judicioasa utilizare „săracilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *