A ars și un spital din Cluj! Ne întrebăm, urmează Spitalul SF. Pantelimon din Focșani???

A ars și un spital din Cluj! Ne întrebăm, urmează Spitalul SF. Pantelimon din Focșani???

PNL își bate joc pe față de români și nu pleacă de la guvernare chiar dacă săptămâna asta a mai ars un spital, de data asta la Cluj. Codruța Neagu, managerul pușcărie dă acatiste să ardă și spitalul din Focșani. Doar așa se vor acoperi toate ilegalitățile făcute și constatate de Curtea de Conturi. Incendiul este singura speranță a verișoarei lui Berbece să scape de o internare la beciul domnesc.
Practic am fost la un pas ca să se repete cazul Piatra Neamț, de data asta la un spital din Cluj. Pentru cine nu știe Clujul este condus de piticul atomic Emil Boc, omul care a distrus românii în cârdășie cu Băsescu când a tăiat salariile cu 25%. Este omul care, alături de Ilie Bolojan este considerat un etalon iar PNL îi arată pe băieții ăștia doi și spun într-un glas: așa da.

Ca să fie clar Ionel Arsene nu a avut nicio legătură cu respectivul incendiu chiar dacă Iohannis delirează în continuare pesede, pesede. Nimeni dintre peneliști nu a suflat nici de această dată vreun cuvințel despre demisia lui Orban sau măcar a lui Tătaru. Și ca să vezi în țara lui Boc spitalul CFR Cluj-Napoca, care a luat foc duminica, nu avea autorizație de securitate pentru incendiu. Repetăm, la Cluj în orașul condus de Boc!

În țară și în Piața Victoriei liniște totală, pe facebook la fel. Nimeni nu sare, nimeni nu cere demisii. Astea sunt valabile doar când PSD este la putere. Când idiotul de Orban este prim ministru iar guvernul este galben intens se iartă toate. Ar fi un motiv pentru atitudinea asta, jocurile politice și presiunile după Colectiv au fost făcute de Klaun Iohannis pentru ca PNL și Orban să ajungă la putere. Cât de nemernic poți să fii să moară oameni arși de vii la Piata Neamț și să nu-ți dai demisia? Trebuie probabil să așteptăm să mai ardă și alte spitale după Piatra Neamț și Cluj! Poate următorul care va arde va fi Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani. De altfel păsărele care au cuib în interiorul acestui spital ne-au spus că managerul pușcărie Codruța Neagu dă acatiste ca să aibă și spitalul păstorit de ea, ca să scape de bulău.

Curtea de Conturi a constatat dezastrul făcut de stomatoloaga care folosește asfalt la plombe și cere măsuri. Pusă în fața acestui fapt Codruța Neagu a început să umble prin spital cu lumânări aprinse pe care se face că le uită din loc în loc, doar doar se va întâmpla dezastrul mult dorit. Știe că oricum ea nu ar păți nimic, pentru că PNL și Orban nu pleacă deși au murit oameni din cauza incompetenței lor.

Oare cum o fi la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, are autorizație de securitate pentru incendiu? Ce au găsit în neregulă pompierii care au controlat spitalul zilele trecute???

Sursa foto: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *