1 mai muncitoresc? Câinii latră, ursul trece !

1 mai muncitoresc? Câinii latră, ursul trece !

In Vrancea, din cei mai promițători câini de paza ai democrației au rămas niște dezgustătoare jivine chemate pe la beții să distreze cu discursuri politice scabroase, auditorii semianalfabete, dar dispuse să plătească masa.

Existau cu ani in urmă câțiva jurnaliști născuti talent, pe care, din păcate îi vedem stingându-se profesional, speranță ! Si fiindca tot rateul lor personal au ales sa îl pună in cârca unuia care poate duce, au făcut o fixație pentru Marian Oprisan! De ani și ani ca niște mori stricate il toaca pe Oprisan acuzându-l de toate relele pământului, doar, doar și-or justifica ei eșecul! In numeroase rânduri chiar și DNA ul le-a făcut pe plac și l-au tot puricat pe Oprisan pana in măduva oaselor, numărându-i obsesiv strânsurile din conturi, farfuriile și furculițele din casă, drumurile, podurile, pixurile de la birou și tot așa…! Când s-au lămurit că lui Oprisan ii iese socoteala, iar lor nu, si că se tot umplu de ridicol lăsându-se trași pe sfoara de sursele din presă, procurorii au lăsat- o balta și și-au văzut de ale lor!!!

Însă ce te faci cu cei rămași cu oftica?
In anii cât Oprisan era anchetat dosare in care anticorupția a trebuit sa deconteze rușinea unor acuzații nefondate, scribii care aspirau la statutul de jurnaliști, chefuiau anticipat la gandul ca penița lor îl vor vor scoate din viața publica pe dusmanul de clasă! Nu numai ca “fiarele” turbate din presa vranceană au rămas cu lătratul in van, dar s- au ratat căzând patologic in patima alcoolului in care își îneacă azi refrenele expirate de pe vremea când se visau haiduci! De ani buni, in timp ce acești pseudojurnalisti se adapă din propria otravă, slugărind de nevoie la stăpâni de ocazie, Oprisan reușește sa treacă implacabil pe lângă ei tratandu-i cu superioritatea specifică, bifandu-și obiectivele, întărâtându-i și mai rău cu fiecare succes politic sau personal! Vrancea se pregătește sa iasă din pandemie direct in campania pentru locale, iar de după garduri, se ridică din timp in timp răgușitul lătrat al pitbulilor treziți din buimăceală, întărâtați de schelăcăitul stins al stăpânilor lor, acei căței neputincioșii care visează să îl înlăture pe ursul Oprisan de pe cale!

1 thought on “1 mai muncitoresc? Câinii latră, ursul trece !

  1. Bre; dar de cand Oancea si Irimia sint jurnalisti? Oancea este un betiv care cerea de baut si pachete de tigari la toti….inclusiv la politisti iar Irimia e ala de isi batea nevasta de o scoteau vecinii din miinile lui si care cerseste pe la fime cate 2 lei pe publicitate cica. Oancea se stie ca santajeaza si ameninta. pana o sa infunde puscaria cu tot cu aia care il platesc. O sa vedeti in curand…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *